in English |
  Matkailureitit

Valittavanasi on eri pituisia kiertomatkareittejä Suomen maakuntiin yksin tai perheen kanssa matkustaville sekä yhden päivän ryhmäpaketteja Etelä-Suomessa. Matkojen kaikilla yrityksillä on Maakuntien Parhaat -laatumerkki.

 
 
· Kiertomatkareitit autoileville
 
2. Lasten kanssa maalle ja merelle

Aitoa maalaiselämää koko perheen voimin!

 
Ohjelma
1. kohde Kanniston Kotieläintila
Kannistontie 172, 32440 Alastaro
Kanniston Kotieläintila on aito vanha maatila, jossa eletään perinteen mukaan nykyajassa kestävää kehitystä toteuttaen. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä. Ruokailu- ja majoitustiloja mukavuuksineen on jopa sadalle hengelle.
 
2. kohde Koulutintti Oy
Lauttakyläntie 21, 31900 Punkalaidun
Koulutintti tarjoaa aamiaismajoitusta vanhan kansakoulun tunnelmissa. Myös mökkimajoitusta ja monipuolisesti harrasteita golfista luontoretkiin pyörällä tai vaikka Punkalaitumenjoella meloen.
 
3. kohde Ali-Ketolan tila
Ketolantie 176, 32800 Kokemäki
Ali-Ketolan tila sijaitsee Kokemäen Ketolan kylässä, Satakunnassa, kalaisan Kokemäenjoen rannalla. Tilalla voit yöpyä ja rentoutua luonnossa kalastaen, patikoiden, meloen tai vaikka saunoen kauniissa jokimaisemassa.
 
4. kohde Koivuniemen Herran MuuMaa
Rantatie 116, 29900 Merikarvia
Koivuniemen Herra on monipuolinen ja uudentyyppinen maaseutumatkailuyritys Satakunnassa, Merikarvialla. Maalaisseikkailun tapahtumapaikkana on vanha merikarvialainen Koivuniemen maatila, jonka pihapiirissä toimii yleisönähtävyytenä kotieläintarha: "talutettavasta siasta silkkiseen chinchillaan ja elävään sukkanauhaan."
 

View Omatoimireitti 2 in a larger map
Vinkkejä reittisuunnitteluun
Tämän reitin voit aloittaa mistä tahansa, lyhentää sitä tai viipyä useamman päivän yhdessä kohteessa. Muistathan kuitenkin tehdä majoitusvarauksesi ajoissa suoraan yritykseen. Esimerkeissä kulkuvälineenä on oma auto.
 
Karttapalveluja
Kartta on lomailijan tärkein apuväline. Internetissä on useita karttapalveluja, joilla voit hakea kohteet kartalta ja suunnittella reitin tarkemmin. Yllä näkyvä karttamme on luotu Google Mapsilla.
Map24 (Suomeksi)
Keltaisten Sivujen karttapalvelu
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia