in English |
  Matkailureitit

Valittavanasi on eri pituisia kiertomatkareittejä Suomen maakuntiin yksin tai perheen kanssa matkustaville sekä yhden päivän ryhmäpaketteja Etelä-Suomessa. Matkojen kaikilla yrityksillä on Maakuntien Parhaat -laatumerkki.

 
 
· Kiertomatkareitit autoileville
 
4. Iloinen Itä-Suomi kutsuu - Kymenlaaksosta Pertunmaan kautta Pohjois-Karjalaan

Matkaa etelästä kohti Pohjois-Karjalan huikeita vaara-maisemia. Hemmottele itseäsi matkalla yöpyen ja nauttien maatilamatkailukohteiden monipuolisista aktiviteeteista.

 
Ohjelma
2. kohde Matkailutila Lahdelma
Peruvedentie 387, 19430 Pertunmaa
Maaseutumatkailupalveluita jo yli 20 vuoden kokemuksella aidolla luomuviljelytilalla. Uutuutena koet Lahdelmassa yksityisen Kylpylä Keitaan!
 
3. kohde Maatilamatkailu Jänisvaara
Niinilahdentie 58, 83960 Koli
Koe upea Kolin luonto ja huikeat vaaranäkymät! Jänisvaarasta vuokrataan lomamökkejä ympäri vuoden. Vuokramökit sijaitsevat Pielisen rannalla Kolilla sekä osa mökeistä sijaitsee vaaramaisemassa rauhallisessa maalaisympäristössä Kolilla Jänisvaaralla.
 
4. kohde Elämyspiha PikkuKili
Salonkyläntie 90, 81570 Kelvä
PikkuKili sijaitsee upealla vaaran laella, noin tunnin ajomatkan päässä Joensuun kaupungista pohjoiseen. PikkuKilin eläintarhassa on yli 200 koti- ja luonnonvaraista eläintä mm. alpakka, minipossu, poroja, aaseja, muuleja, villisikoja ym.
 
5. kohde Kestikievari Herranniemi
Vuonislahdentie 185, 81590 Vuonislahti
Kestikievari Herranniemi tarjoaa monipuolisesti majoitusta huoneissa, mökeissä ja luhtiaitoissa. Kahvila-ravintolassa nautit perinteisiä karjalaisherkkuja (A-oikeudet). Hemmotteluun löytyy yrttikylvyt, turvesaunat ja hierontahoidot ja aktiivilomailijoille monipuoliset harrasteet.
 

View Omatoimireitti 4 in a larger map
Vinkkejä reittisuunnitteluun
Tämän reitin voit aloittaa mistä tahansa, lyhentää sitä tai viipyä useamman päivän yhdessä kohteessa. Muistathan kuitenkin tehdä majoitusvarauksesi ajoissa suoraan yritykseen. Esimerkeissä kulkuvälineenä on oma auto.
 
Karttapalveluja
Kartta on lomailijan tärkein apuväline. Internetissä on useita karttapalveluja, joilla voit hakea kohteet kartalta ja suunnittella reitin tarkemmin. Yllä näkyvä karttamme on luotu Google Mapsilla.
Map24 (Suomeksi)
Keltaisten Sivujen karttapalvelu
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia