in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Majatalo Puukarin Pysäkistä Vuoden Karelia à la Carte -yritys
22.1.2008
Karelia à la carte Vuoden 2007 yritykseksi valittiin Majatalo Puukarin Pysäkki Valtimolta. Majatalo Puukarin Pysäkin yrittäjäpariskunta Anita ja Heikki Ovaskainen kuuluvat vuonna 1991 perustetun Karelia à la carte verkoston perustajajäseniin. He ovat vuosikaudet vaalineet Karelia à la carte henkeä.
Vuoden yrityksessä toteutuu erinomaisesti seuraavat Karelia à la carte arvot:
Karjalaisuus, paikallisuus, omaleimaisuus, vieraanvaraisuus ja luonto. Majatalo Puukarin Pysäkki on tunnettu lupsakkaasta yrittäjäpariskunnasta ja hyvästä karjalaisesta, konstailemattomasta ruuasta, jonka raaka-aineet ovat lähtöisin joko omalta maatilalta tai lähialueelta. Kauniissa vaaramaisemassa sijaitseva majatalo palvelee ympäri vuorokauden ohikulkijoita, kokous- ja juhlavieraita sekä ryhmämatkailijoita. Suurin osa asiakkaista tulee kuitenkin jo ulkomailta. Heikki ja Anita Ovaskainen ovat olleet aina aktiivisesti mukana yhteiskunnallisessa toiminnassa, eri järjestöissä, kehittämishankkeissa ja Karelia à la carte verkoston kehittämisessä.

Vuoden 2007 aikana perustettu Karelia à la carte valiokunta valitsi ensimmäistä kertaa Vuoden Karelia à la carte yrityksen. Vuoden Karelia à la carte yrityksen valinnasta tehdään vuosittain toteutettava käytäntö.
Valinnan tehneessä Karelia à la carte valiokunnassa on 19 jäsentä, jotka kuuluvat Karelia à la carte verkostoon.

Karelia à la carte verkoston jäseneksi hyväksytyt yritykset julkistettiin ja verkoston jäsenille jaettiin Karelia à la carte arvot –huoneentaulut. Karelia à la carte verkoston sääntöjä on tarkennettu ja tiukennettu vuoden kuluessa. Verkosto on osoittanut tarpeellisuutensa ja mukana verkostossa on edelleen jäseninä 76 aktiivista ja innovatiivista yritystä.

Karelia à la carte -verkosto on pohjoiskarjalaisten ravintoloiden sekä matkailu- ja elintarvikealan yritysten verkosto. Karelia à la carte pohjautuu paikallisten raaka-aineiden käyttöön ja karjalaiseen kulttuuriperintöön. Karelia à la carte verkoston toimintaa koordinoi ProAgria Pohjois-Karjala.

Lisätiedot:
Karelia à la carte -verkoston puheenjohtaja, toiminnanjohtaja
Johanna Rinnekari, ProAgria Pohjois-Karjalan Maa- ja kotitalousnaiset
johanna.rinnekari@proagria.fi
puhelin 040 556 5367
www.kareliaalacarte.fi

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia