in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Maakuntien Parhaat - merkki tutummaksi kuluttajille
7.11.2008

Elma-messujen Maakuntien Parhaat – osasto keskittyy merkin tunnettuuden parantamiseen kuluttajien keskuudessa. Osastolla mitataan merkkitietoutta leikkimielisen Maakuntien Parhaat – kisan avulla. Vastaukset kysymyksiin löytyvät osastolta ja vastanneiden kesken arvottava päävoitto on lahjakortti Maakuntien Parhaat -yritykseen.

Farmari-maatalousnäyttelystä monelle tuttu Neiti Kesäheinäksi nimetty taidelehmä sonnustautuu Elman ajaksi Maakuntien Parhaat – lehmäksi, jonka kanssa osastolla voi halutessaan myös kuvauttaa itsensä.  Lisätietoa Maakuntien Parhaista sekä kilpailu löytyy myös osoitteesta www.maakuntienparhaat.fi

Osastolla on myös mahdollisuus tutustua Tieto Tuottamaan – sarjan vastavalmistuneeseen Elintarvikeyrityksen brändin rakentaminen – oppaaseen. Se antaa yrittäjälle neuvoja määrätietoiseen oman brändin rakentamiseen sekä markkinointiviestintään. Kirja on myös ostettavissa osastolta.

Kotimaisia matkailu- ja ruokaelämyksiä

Merkkitietoisuuden jatkeeksi osastolla saa käytännön kosketuksen seitsemään Maakuntien Parhaat – yritykseen tuotteineen.

Kanniston Kotieläintilan on tarkoitus jatkossa terävöittää yhteistyötä Suomen maatalousmuseo Saran kanssa. Lisäksi yrityksessä on käynnissä projekti, jonka tavoitteena on kehittää paikallisesta lähi- ja perinneruoasta yritykselle oma erikoisuus. Elmassa tila esittelee muun muassa leirikoulutarjontaa.

Ilolan Maatilamatkailu on täyden palvelun talo, jossa järjestetään toimintaa ympäri vuoden. Tällä hetkellä tilalla tehdään Rusthollin remonttia perinteisin keinoin.

Monipuolisia matkailu- ja pitopalveluja tarjoava Iloranta Oy satsaa nyt Hyvän Olon Kokouksiin ja Rautakauden ruokajuhliin.

Vavesaaren Tilan puolesta Elmassa on luvassa maittavia maistiaisia tilan mysli- ja teetuotteista. Lisäksi Vavesaaren tila tarjoaa majoituspalveluja.

Polar Shiitake Oy tuo Elmaan siitake-sientä tuoreena ja kuivattuna. Lisäksi yritys esittelee kasvualustaa, jolla siitaketta voi kasvattaa kotioloissa.

Kolatun vuohijuustola, Herkkujuustola Oy, Kosken Kotijuusto ja Koivun Yrtit esittäytyvät Elmassa yhteisosastolla, jossa on luvassa monenlaisia laadukkaita maistiaisia sekä tuotemyyntiä.
 

Maakuntien Parhaat on vaativin valtakunnallinen pienyritysten laatumerkki, jonka vaatimukset ovat hyväksytty laatujärjestelmä, korkea kotimaisuusaste ja asiantuntijaraadin hyväksymä tuote tai palvelu.
 


Lisätietoja:  ProAgria Maaseutukeskusten Liitto
Tuoteryhmäpäällikkö, agronomi Hannu Heikkilä hannu.heikkila@proagria.fi puh. 020 747 2473

 

 

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia