in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Löydä Maakuntien Parhaat tuotteita Heila Lähiruokatorilta Heinolasta!
4.6.2009
Lähiruokatori Heila ilahduttaa monipuolisella ja laadukkaalla tuotevalikoimalla

Heinolan Vuohkallion ABC:n kupeeseen avattiin kesällä 2008 lähiruokaan erikoistunut myymälä. Heilan omistaa kaksi yrittäjäpariskuntaa, Eila ja Ismo Eerola sekä Titta ja Janne Pihamaa. Eerolat ovat tunnettuja Benjamin Maatilatorin yrittäjinä. Maakuntien Parhaat -laatumerkki Benjamin Lihatorin tuotteille on myönnetty jo 1995.

Heilan idea on tarjota nimensä mukaisesti lähiruokaa. Kotimaista, laadukasta ja lähellä kasvatettua, tuotettua tai valmistettua ruokaa. Valikoimissa on lähes parinsadan yrittäjän tuotteita. Myymälän valikoima täyttää monet perustarpeet. Heilasta löydät niin lihat, kalat, vihannekset, marjat, juustot, leivät, pastat ja muut viljavalmisteet sekä makeiset ja leivonnaiset. Juomista myymälästä saa marjaviinejä, pienpanimo-oluita, limonadia ja marjamehuja.

Heila on saanut kuluttajilta lämpimän vastaanoton. Käy sinäkin tutustumassa Heilan monipuoliseen valikoimaan! Heila on avoinna päivittäin. Arkisin kl. 9-20, la 9-18 ja su 12-20. Lisätietoja Heilasta Heilan omilta sivuilta www.heilan.fi.

Löydät Heilasta myös seuraavien Maakuntien Parhaat  –yrittäjien tuotteita.

Benjamin Lihatori
Viljapossu, nauta, lammas. Tuoreliha, jalosteet, makkarat ja leikkeleet.
www.maatilatori.fi

Dorrit-Tuotteet Oy
Kalat, kalajalosteet, kalatuotteet
www.dorrit.fi

Kolatun Vuohijuustola
Juustot
www.kolattu.fi

Idea-Rapsakka
Hemmottelukortit (sisällä pieni lahja), jalkakylvyt, hemmottelupakkaukset ja ötökkäboxit. Tuotteet sisältävät luonnonyrttejä
www.idearapsakka.net

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia