in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Maakuntien Parhaat –laatumerkillä uusia makuja! Varsinaissuomalaista juustoa, pohjoisen tervaa ja puhtaita makuja Pohjois-Karjalan marjoista ja vihann
5.11.2009
Kotimaisuudesta ja korkeasta laadusta viestivä Maakuntien Parhaat –laatumerkki on saanut uusia käyttäjiä.

ProAgria Keskusten Liiton myöntämän laatumerkin käyttöoikeuden on tänä syksynä saanut Kolatun Vuohijuustolan uutuustuote Ruska –paistettu munajuusto, Polvijärvellä toimivan MaHeVi Oy:n kuivatut marja-  ja vihannestuotteet sekä marjahyytelöt ja Ritva Heiskarin tervalla ja valkosipulilla maustetut yleiskastikkeet. Uudet laatumerkkien saajat ja tuotteet julkistetaan Helsingin Messukeskuksessa, ELMA-messujen yhteydessä. Kunniakirjat yrittäjille luovutetaan perjantaina 6.11.2009 kello 11.30 Elman Estradilla, hallissa 6.

Maakuntien Parhaat -laatumerkillä on 16:sta toimintavuosi.

ProAgria Keskusten Liitto on myöntänyt merkkejä vuodesta 1993 jo yli 379 kappaletta. Laatumerkki edellyttää yritykseltä toimivaa laatujärjestelmää, mikä takaa loppukäyttäjälle laadukkaat tuotteet ja palvelut. Ulkopuoliset asiantuntijaraadit arvioivat kaikki merkkiä hakevat tuotteet ja palvelut, tarkistavat, että merkkiedellytykset täyttyvät ja tekevät lopulliset päätökset merkkien myöntämisestä. Laatumerkillä varustetut tuotteet ovat uniikkeja ja kotimaisista raaka-aineista valmistettuja.

Kolatun Vuohijuustolalta nyt myös 100% lehmänmaidosta valmistettua paistettua munajuustoa

Kolatun Vuohijuustola on laajentanut juustovalikoimaansa lehmän maidosta valmistettuun herkkuun, uusi Maakuntien Parhaat –tuote on nimeltään Ruska –paistettu munajuusto. Raaka-aineena käytettävä maito on taatusti kotimaista, se ostetaan Valiolta ja on tuotettu Valion sopimustuotantotiloilla. www.kolattu.fi

MaHeVi Oy Polvijärvellä valmistaa kotimaisista marjoista ja vihanneksista monikäyttöisiä tuotteita kuivaamalla

MaHeVi  Oy on toiminut vuodesta 2002 ja toiminta on laajentunut tasaisesti.  MaHeVi aloitti toimintansa Juuassa kuivatuilla marjajauheilla. Nykyisin MaHeVilla on toimitilat Polvijärvellä ja tuoteperhe on laajentunut sisältäen marjajauheiden lisäksi kuivatut vihannesjauheet, -lastut ja –rouheet sekä uutuustuotteina intiaanisokerilla maustetut marjahyytelöt. www.mahevi.com

Ritvan Herkun kastikkeissa makuja pohjoisesta

Ritvan Herkku valmistaa Kemissä herkullisia yleiskastikkeita hyödyntäen paikallisia makuja. Lempeä Tervalööki on nimensä mukaisesi lempeä, mutta aromikkaan tervainen. Toinen kastikemaku on Lempeä Valkolööki, jossa herkullinen mieto valkosipuliaromi maustaa rypsiöljypohjaista kastiketta. www.ritvaheiskari.com

Lisätietoja:
Kolatun Vuohijuustola, Janne Tolvi, puh. 050 5216 673, janne.tolvi@kolattu.fi, www.kolattu.fi
MaHeVi Oy, Markkinointivastaava June Karjalainen, puh. 044 586 6131, info@mahevi.com, www.mahevi.com
Ritvan Herkku, Ritva Heiskari, puh. 0400 466 588, ritva@ritvaheiskari.com, www.ritvaheiskari.com Maakuntien Parhaat, tuotevastaava Eeva Juva, puh. 020 747 2496, eeva.juva@proagria.fi www.maakuntienparhaat.fi

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia