in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Hyvölän Talo Ähtäristä Maaseutumatkailun Kellokas 2013
26.3.2013

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry on valinnut Vuoden Kellokkaakseen Hyvölän Talon Ähtäristä. Yrityksen omistavat Katriina ja Ari Hyvölä.Tunnustus myönnettiin monipuolisesta ja vilkkaasta yritystoiminnasta yli 20 vuoden ajan. Hyvölät ovat aktiivisesti kehittäneet yritystään alueellisesti ja valtakunnallisesti. Lisäksi he ovat tehokkaasti kehittäneet maaseutumatkailuyrittäjyyttä.

Hyvölät ovat toimineet aktiivisesti mm. maaseutumatkailuun liittyvien tutkintojen, koulutuksen ja laatutyön kehittämisessä. Yrityksellä on ollut Maakuntien Parhaat merkki vuodesta 1995. Ari Hyvölä toimi 2000-luvulla myös Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n puheenjohtajana viiden vuoden ajan.
 
Maaseutumatkailun Kellokas on Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n myöntämä korkein tunnustus yritykselle/henkilölle, joka on toiminut erityisen ansiokkaasti maaseutumatkailun saralla. Valinnassa huomioidaan palkittavan toiminta alueellisesti ja valtakunnallisesti maaseutumatkailun hyväksi. Lisäksi liiketoiminnan pitkäjänteisyys ja laatu sekä verkostoituminen muiden alueen yrittäjien kanssa vaikuttavat valintaan.
 
Vuoden Kellokas-palkinto jaettiin nyt 14. kerran. Palkinto luovutetaan vuosittain järjestettävän 39. Maaseutumatkailuyrittäjien ja - kehittäjien seminaarin yhteydessä 19.3.2013 Laukaassa.
 
 
 
 

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia