in English |
 
· Uutisarkistoon
· Takaisin etusivulle
 
Maakuntien Parhaat -merkki seitsemälle laadukkaalle maaseutuyritykselle
19.1.2006
ProAgria Maaseutukeskusten Liitto on myöntänyt seitsemälle maaseutumatkailuyritykselle Maakuntien Parhaat –merkin osoituksena yritysten korkealaatuista palveluista ja tuotteista. Valtakunnallisen laatumerkin käyttöoikeuden saavien yritysten erityisenä vahvuutena on asiakaslähtöisyys sekä asiakaspalautteen ja –tietojen esimerkillinen hyödyntäminen asiakkaiden eduksi.

ProAgria Maaseutukeskusten Liitto on myöntänyt seitsemälle maaseutumatkailuyritykselle Maakuntien Parhaat –merkin osoituksena yritysten korkealaatuista palveluista ja tuotteista. Valtakunnallisen laatumerkin käyttöoikeuden saavien yritysten erityisenä vahvuutena on asiakaslähtöisyys sekä asiakaspalautteen ja –tietojen esimerkillinen hyödyntäminen asiakkaiden eduksi. Merkit luovuttivat tuoteryhmäpäällikkö Hannu Heikkilä ja projektipäällikkö Isa Pelttari ProAgria Maaseutukeskusten Liitosta Matka 2006 -messuilla 19.1.2006.

Lisätiedot:
ProAgria Maaseutukeskusten Liitto
projektipäällikkö Isa Pelttari p. 040 821 3335

 

Maakuntien Parhaat –merkin 19.1. saaneet yritykset:
Camping Heinäsaari, Heinola, Päijät-Häme

Neljän tähden Camping Heinäsaari sijaitsee kirkasvetisen Ruotsalaisen järven rannalla puolitoista kilometriä Heinolan keskustasta. Leirintäalueella on tarjolla majoittumista varten 51 asuntovaunupaikkaa, 40 telttapaikkaa, kuusi talviasuttavaa lomamökkiä ja 11 aittamökkiä. Lomailijoiden viihtymisen takaavat kolme perhesaunaa ja erikoisuutena japanilainen sauna, hiekkapohjainen uimaranta, kahvio keskiolutoikeuksin, grillikatos, leikkikenttä, lentopallokenttä sekä kuusi intiaanikanoottia. Alueella on invapalvelut.

Camping Heinäsaari , Irma Ylitalo, p. 0500 491 637
myynti@heinasaari.com
www.heinasaari.com

Tulimäki, Hämeenkoski, Päijät-Häme

Tulimäki on hämäläinen matkailutila Hämeenkoskella. Tulimäen päärakennus, aitat ja kesäjuhlia varten uudistettu riihi henkivät vanhan ajan tunnelmaa ja tarjoavat viihtyisät puitteet kokouksille, juhliin ja lomailuun. Yöpymispaikkoja on 30, joista 15 on ympärivuotisessa käytössä. Huoneissa on oma wc, kylpyhuone ja osassa huoneissa on televisio. Tulimäen keittiö tarjoaa perinteistä kotiruokaa, pitopöydän antimia ja suomalaisia a`la carte -ruokia. Tilalla tarjottava ruoka valmistetaan pääasiassa tilan omilla pelloilla kasvaneista tai lähialueilla tuotetuista raaka-aineista.

Tulimäki, Pirjo ja Juha Utela, p. (03) 7641 693, 0400 716 080
tulimaki@phnet.fi
www.tulimaki.com

Aurinkoranta, Asikkala, Päijät-Häme

Aurinkorannan huvilat Asikkalassa Vesijärven rannalla tarjoavat mainiot puitteet lepoon ja lomailuun. Rantahuvila Amandassa on oma hiekkaranta ja tilava piha. Huvila soveltuu myös liikuntaesteisille. 1930-luvun hirsitalo Aaretti sijaitsee metsän katveessa sadan metrin päässä rannasta, jossa on oma uimapaikka ja soutuvene. Asikkala sijaitsee lähellä Vääksyä ja Lahtea, jotka tapahtumineen ja nähtävyyksineen tarjoavat lisäohjelmaa ja viihdykettä mökkivieraille.

Aurinkoranta, Sole ja Matti Seppälä, (03) 766 3532, 040 542 3867
sole@aurinkoranta.net
www.aurinkoranta.net

Vanha Tupa, Sysmä, Päijät-Häme

Vanhan Tuvan kahvio sijaitsee perinnemaisemassa Sysmän Särkilahdessa. Tupa tarjoaa rauhoittumista ja sukeltamista arjen keskeltä 1800-luvulle. Aistit Vanhan Tuvan hengen tummuneista seinistä, kuluneesta lattiasta ja kiviuunista, joka on peräisin 1700-luvulta. Tilalla on kahvilapalvelujen lisäksi myös erilaisia työnäytöksiä.

Vanha Tupa , Helena ja Johannes Toivonen, p. (03) 717 6103, 0400 822 363
vanhatupa@phnet.fi
www.nallemaakari.com

Marttilan Tila, Asikkala, Päijät-Häme

Marttilan Tila tarjoaa ateria-, pito-, juhla-, kokous ja ohjelmapalveluja. Juhlava päärakennus sopii hyvin myös edustukseen. Päijänteen rannalla sijaitsevalla tilalla voi saunoa tilavassa hirsisaunassa, jonka yhteydessä on myös kokoustilat. Rannalla on myös savusauna ja kuumakylpyallas.

Marttilan Tila , Sinikka ja Pertti Marttila, p. (03) 767 5560, 040 5877 043
marttila.tila@phnet.fi
www.marttilantila.com

Ilolan Maatilamatkailu, Valkeakoski, Pirkanmaa

Ilolan Maatilamatkailu tarjoaa ruoka-, majoitus-, kokous-, sauna-, juhla- ja oheispalveluja. Ilolassa on kaksi A-oikeuksin varustettua ravintolaa ja tanssiterassi. Majoitustiloja Ilolassa on 60 hengelle, lisäksi on alue asuntovaunuille. Ilola on toimiva maatila kotieläimineen ja luomuviljeltyine peltoineen. Tila tarjoaa vapaa-ajan viettoon monia mahdollisuuksia: ratsastus, hevosajelut, kotieläinpiha, leikkipaikka, pallopelit, minigolf, uinti, marjastus, sienestys. Lähistöllä on moottorikelkkailureitti ja hiihtoladut sekä Korkeakankaan hiihto- ja laskettelukeskus.

Ilolan Maatilamatkailu, Marja, Leo, Kirsi ja Mervi Ilola, p. (03) 5889 227, 040 5968 027
ilolan.maatilamatkailu@co.inet.fi
www.ilolanmaatilamatkailu.com

Hirvikosken tila, Merikarvia, Satakunta

Hirvikosken tila on maaseutumatkailutila Harvalan kylässä Merikarvialla. Hirvikosken tila tarjoa yrityksille ja ryhmille monipuolisia kokous-, illanvietto-, juhlapalveluja. Palvelut tarjotaan tunnelmallisessa Laurin hirsiladossa ja Nikolain tuvassa. Lisäksi tilalta voi ostaa erilaisia ohjelmapalveluja kuten luonto-, meri- ja hiihtoretkiä yhdessä ruokapalveluiden kanssa. Yritys hyödyntää toiminnassaan paikallista luontoa, lähiruokaa ja muita alueen yrittäjiä.

Hirvikosken tila, Anne ja Harri Hirvikoski, p. (02) 551 1691, 0400 594 658
hirvikosken.tila@reppu.net
www.hirvikoskentila.com

 

 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia