in English |
  Puula-Särvin Oy

Saara ja Jari Pulkkinen
Vahvamäentie 42
52550 HIRVENSALMI (Etelä-Savo, Hirvensalmi)
Puh 015 652 558 tai 0500 359 518
Fax 015 652 647
Sähköposti
Kotisivut
Maakuntien Parhaat -merkki myönnetty 09.06.1995.

 
 
· Lähetä sähköpostia
· Vieraile kotisivuilla
 
Puula-Särvin Oy:n kalasäilykkeet valmistetaan Hirvensalmella, Kissakosken historiaa ja perinteitä huokuvassa tehdas- ja voimalamiljöössä. Kalatuotteemme ovat kotimaisia luonnontuotteita parhaasta päästä. Säilykkeitä löytyy joka makuun - muikkua, siikaa, haukea, särkeä, ahventa, lahnaa, savumuikkua, savusärkeä ja jopa säilöttyä kalakukkoa!

Yrityksen perustivat Marjatta ja Seppo Pulkkinen jotka ovat aina olleet innokkaita kalastajia. Kun saalista tuli yli tarpeen he aloittivat säilömisen. Tuttavapiirin myönteiset arviot saivat Pulkkiset kokeilemaan laajempaa valmistusta ja myymistä. Vuonna 1992 Puulaveden pikkukaloja purkitettiin ja myytiin oman työn ohella. Neljä vuotta myöhemmin Marjatta ja Seppo Pulkkinen jättivät entiset työpaikkansa ja alkoivat kokopäivätoimisiksi yrittäjiksi.

Vuoden 2007 alussa toteutettiin sukupolvenvaihdos ja yritystoimintaa jatkavat Saara ja Jari Pulkkinen.
 
Kalat ja kalavalmisteet
Vierailukohteet
 
kalatäyssäilykkeet: muikkua, siikaa, haukea, särkeä, ahventa, lahnaa, savumuikkua, savusärkeä ja jopa säilöttyä kalakukkoa!
 
Puula-Särvin Oy:n tuotteita saa myymälästämme Hirvensalmen Kissakoskelta, internetsivujemme verkkokaupasta ja muun muassa seuraavista paikoista: Koko Suomi: Prismat ja S-Marketit, Lahti: K-Citymarket Laune, Heinola: K-Citymarket, Helsinki: Kalaliike Marja Nätti, Vanha kauppahalli ja Hakaniemen kauppahalli, Heinolan Heila: Dorrit-tuotteet, Kangasniemi: Kahvila Reissupannu, Kuortti: RuokaRenki ja ABC-myymälä, Lohja: Lohjan suoramyynti, Saukkola: Saukkolan maalaispuoti, Ruovesi: Ruoveden Herkku, Elimäki: Alppitori, Jämsänkoski/Jyväskylä: Torikauppa Sipponen, Järvelä: Perinnepalvi Tuokko, Loppi: Kalamylly, Hämeenkoski: Tuloiselan marjatila, Hietanen: Sepän Kievari, Hirvensalmi: Tuukkalan kyläkauppa, Ravintola Kissakoski Kesäaikaan myymme tuotteitamme kalamarkkinoilla ja messutapahtumissa.
 
 
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia