in English |
  Asunta Raija Tmi

Raija Asunta
Poukantie 75
34600 RUOVESI (Pirkanmaa, Ruovesi)
Puh 03 472 6848 tai 0500 337 904

Sähköposti
Kotisivut
Maakuntien Parhaat -merkki myönnetty 19.01.1995.

 
 
· Lähetä sähköpostia
· Vieraile kotisivuilla
 
Asunnat ovat kasvattaneet Ruovedellä, Näsijärven maisemissa mustaherukkaa jo vuodesta 1976. Marjanviljelyyn on alusta asti kiinnitetty erityistä huomiota, sillä huolellisesti hoidetut pensaat takaavat huippusadon. Omat puhtaat ja raikkaat herukat ovat laadukkaan tuoteperheen itseoikeutettuja raaka-aineita. Eikä leipäjauhojakaan tarvitse kaukaa hakea, sillä naapurin ruis tiedetään ensiluokkaiseksi. Raija Asunnan tuotteet ovat 100 %:sti suomalaisia. Raija Asunnan hapatettu ruisleipä valmistetaan hämäläiseen tapaan vuosikymmeniä vanhaan leipäjuureen. Raaka-aineena käytetään karkeita täysjyväruisjauhoja, vettä ja ripaus suolaa. Leivät leivotaan viikoittain hirsipirtin leivinuunissa. Ruisleipä säilyy pitkään, sillä sen valmistuksessa ei ole käytetty hiivaa. Kaikki Raija Asunnan tuotteet ovat lisä- ja säilöntäaineettomia. Ne valmistetaan sopivan pienissä erissä käsityönä, joten tuotteiden tuoreus on taattu. Mehuja ja hyytelöitä on myös diabeetikoille. Ylä-Korpulan tila sijaitsee Näsijärven Korpulanniemessä laivareitin varrella. Tilalla viljellään mansikkaa ja mustaherukkaa. Marjoja myydään suoraan tilalta, itsepoimijat voivat tulla maitse tai vesitse poimimaan niitä.
 
Kasvikset ja kasvisvalmisteet
Leivät ja leivonnaiset
Marjat ja marjavalmisteet
Vierailukohteet
 
Mustaherukasta, karpalosta ja puolukasta valmistetut täysmehut sekä sokeroidut mehut. Valikoimiin kuuluvat myös mustikka-, punaherukka- ja mansikkatäysmehut ja sokeroidut mehut sekä erilaiset mehusekoitukset. Mustaherukkahyytelö, Helvetin pamaus-tulinen sinappi, perinteinen hämäläinen hapatettu ruisleipä.
 
suoraan itse, HOK:n S-markektit pääkaupunkiseudulla, Tampere: Kavila Aniita, Kauppahalli; Koskilinnan kahvikauppa, Ruovesi: Monitori, S-market, Käsityö Elka, Vilppula: Vilpun vintti; Kotitilan Parhaat Oy
 
 
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia