in English |
  Marttilan Tila

Sinikka Marttila
Marttilantie 50
17240 Kalkkinen (Päijät-Häme, Asikkala)
Puh 040 587 7043

Sähköposti
Kotisivut
Maakuntien Parhaat -merkki myönnetty 19.01.2006.

 
 
· Lähetä sähköpostia
· Vieraile kotisivuilla
 

Marttilan Tila Asikkalan Kalkkisissa tarjoaa ateria-, pito-, juhla-, kokous ja ohjelmapalveluja. Juhlava päärakennus sopii hyvin myös edustukseen. Marttilan Tilan tilausravintolan pääasiakaskuntana ovat yritykset ja heidän ulkomaalaiset yritysvieraansa. Maatilamatkailua ja tilausruokailua ryhmille tila on tarjonnut jo kymmenen vuoden ajan. Upeassa, rentouttavassa ja innovatiivisessa maalaismiljöössä he järjestävät tilaisuutesi juuri sellaiseksi kuin Sinä sen haluat - on sitten kysymys edustuksesta, juhlasta, retkestä, illanvietosta tai vaikkapa ystävien tapaamisesta.

Marttilassa Sinua odottavat valintasi mukaan herkullinen lounas/päivällinen romanttisessa maalaistalossa, saunailta Päijänteen rannalla tasokkaassa ja tilavassa hirsisaunassa tai rentouttavat löylyt savusaunassa. Saunalla voit myös järjestää erilaisia tilaisuuksia jopa 25 hengelle. Saunomisen lomassa on hauska pulahtaa tai viipyä pitempääkin kuumakylpyaltaassa, vaikka ulkona paukkuisi 30 asteen pakkanen. Kehon lämpöisessä vedessä tähtitaivaan loisteessa voit siemailla drinkkiä kelluvalta tarjottimelta, kokeile vaikka! Myös avanto on auki läpi talven.

Kesäisin Marttilan hirsihuvilalle voi saapua myös taksiveneellä. Monenlaisia herkkuja aina juhlapäivällisistä pikkunälkään ryhmille, maksimi 50 henkeä. Tilauksesta saa myös rosvopaistia.

Aktiviteettejä järjestetään toiveittesi mukaan. Kesällä peruna-golf on suosittua kaikenikäisten viihdettä. Myyttiset metsäretket ja Metsänemännän paremmat pidot on suomalaisen kansanperinteen siivittämänä hauska metsäretki ja herkullinen illallinen. Ennen kotimatkaa kannattaa piipahtaa tilan monipuolisessa lahjatavaranäyttelyssä, jossa on mm. upeita kuivakukka-asetelmia.

 
Ateria-, pito- ja juhlapalvelut
Kokouspalvelut
Ohjelmapalvelut
 
Ateria-, pito-, juhla-, kokous ja ohjelmapalveluja.
 
 
 
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia