in English |
  Ilolan Maatilamatkailu

Marja, Leo, Kirsi ja Mervi Ilola
Vedentaantie 30
37850 Metsäkansa (Valkeakoski) (Pirkanmaa, Valkeakoski)
Puh 03 588 9227 tai 040 596 8027 Kirsi Ilola-Ollikka

Sähköposti
Kotisivut
Maakuntien Parhaat -merkki myönnetty 19.01.2006.

 
 
· Lähetä sähköpostia
· Vieraile kotisivuilla
 

Ilolan Maatilamatkailu Valkeakosken Metsäkansassa on toimiva maatila kotieläimineen ja luomuviljeltyine peltoineen. Maatilamatkailijoita tila on palvellut jo vuodesta 1983.

Ilola tarjoaa ruoka-, majoitus-, kokous-, juhla-, sauna-, ratsastus- ja oheispalveluja yksityishenkilöille, ryhmille ja yrityksille. Erittäin suosittuja ovat Ilolassa retkiryhmien ruokailut (20-170 asiakaspaikkaa) ja yön yli kokoukset.

Kahvilaravintola Wanha-asema on Metsäkansan vanha asemarakennus, joka on siirretty nykyiseen olinpaikkaansa Ilolan maatilan pihapiiriin kokonaisena junalla. Wanhalla asemalla Ilolassa palvellaan päivittäin. Wanhalla asemalla toimii Metsäkansan lähipuoti,jossa lähituotteita mm.Ilolan maatilan luomuviljalla ruokittua Angus-naudanlihaa jota myös ravintola-asiakkaiden ruokatarjoilussa suositaan, kananmunia, luomuviljatuotteita,hunajaa jne.

Äitien- ja Isänpäivälounaiden sekä juhlatilaisuuksien järjestämiseen oivat puitteet tarjoaa tilan päärakennuksessa toimiva tilausravintola: Ilolan Juhla- ja kokoustalo ja sen vieressä sijaitseva tanssiterassi Lystinki sekä Metsäkansan kirkon vieressä oleva upea Pietolan pitokartano.


Majoitustiloja Ilolassa on noin 60 hengelle ympärivuotisesti. Tilalla on asuntovaunuille varattu alue sähköpisteineen.
Tilalta erillään järven rannalla sijaitsevia mökkejä vuokrataan pääosin kesäaikaan viikkovuokrauksella ja saunatilaisuuksille. Tavallisten saunojen lisäksi tilalla lämpiää tilauksesta myös savusauna (12-15 hlöä) ja kylpypaljuunkin (6-7 hlöä) on mahdollisuus pulahtaa.


Vapaa-ajan viettoon Ilola tarjoaa monia mahdollisuuksia: ratsastus, hevosajelut, kanoottivuokrausta, kotieläimiä jne. Talvella pihasta hiihtoladut sekä lumikenkäilyä, eikä Korkeakankaan/Sappeen hiihto- ja laskettelukeskuskaan ole kaukana.

Ilolan maatilamatkailu on keskeisellä paikalla Hämeessä: Hämeenlinnasta ja Tampereelta n.30 km, Akaasta,Lempäälästä ja Valkeakoskelta n. 10 km. Lempäälän Ideapark on 10 min. päässä.Lentokenttä 33 km, rautatieasema(Toijala) 9 km. Moottoriteiden 3 ja 9 rampilta vain pari minuuttia liittymästä nr 33 Ilolaan .

Iloista maatilamatkailua Ilolassa jo vuodesta 1983 !

 
Ateria-, pito- ja juhlapalvelut
Kokouspalvelut
Majoituspalvelut
Ohjelmapalvelut
Vierailukohteet
 
Ateria-, juhla-, kokous-, majoitus- ja ohjelmapalveluille (ratsastus)
 
 
 
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia