in English |
  Viskilän tila

Milla ja Kimmo Nikko
Kukonharjantie 536
32620 RUTAVA (Satakunta, Huittinen)
Puh tai 0400 578 270/Milla, 0400 541 708 Kimmo

Sähköposti
Kotisivut
Maakuntien Parhaat -merkki myönnetty 27.10.2010.

 
 
· Lähetä sähköpostia
· Vieraile kotisivuilla
 
Viskilän tila Satakunnassa on Suomen ainoa kukonpoikien kasvattaja. Viskilän tilalla kukonpojat voivat hyvin. Tilan tavoitteena on lyhin mahdollinen tie tilalta pöytään. Kukonpoikien ruokana on lähipelloilla kasvanutta puhdasta viljaa ja soija ei kuulu ruokalistalle. Kukonpojilla on runsaasti tilaa liikkua ja ne saavat käyttäytyä lajilleen tyypillisesti. Kesällä kukonpojilla on lisäksi käytössään ulkotarha. Kukonpoikien maku tulee aidosta ravinnosta ja luonnollisesta kasvuvauhdista.

Kukonpoikia myydään pakasteena läpi vuoden kokonaisena, rintapaloina ja koipireisinä ilman marinadeja tietysti.

Omassa ravintolassaan Wanhalla WPK:lla Huittisissa kasvattaja ja keittiömestari Kimmo Nikko haluaa tarjota asiakkailleen ruokaa, joka on valmistettu korkealaatuisista, lähialueella tuotetuista raaka-aineista. Kukonpoika onkin tärkeässä osassa ruokalistalla.
 
Liha ja lihavalmisteet
 
Kukonharjan kukonpoika: Kokonainen, rintafilee, koipi
 
Ravintola Wanha WPK, Huittinen, Ruokapuoti Lumo, Rauma, Maaseututori Muruluukku, Turku, Anton & Anton, Helsinki Töölö ja Porvoo, Eat&Joy maatilatori, Helsink, Laivurin valinta, Helsink, Wanha Kauppahalli, Kirsti Markkanen, Helsinki, K-Citymarket Mikkola, Pori, Turun kauppahalli, Poronlihan erikoisliike Heinoset Oy, Turku, Stockmann Herkku, keskusta Helsinki
 
 
 
Suosittelemme selaimeksi uusinta Mozilla Firefoxia